2011. augusztus 20., szombat

Canon IXUS 950 IS - digitális fényképezőgép

Canon IXUS 950 IS - digitális kamera:
... értékesített, mintegy 2,5 év CANON DIGITAL IXUS 950 IS, 2,5 "digitális fényképezőgép / 8 megapixeles / EZÜST

Műszaki adatok a gyártó szerint

A Digital IXUS 950 IS büszkélkedhet a jellegzetes íves kialakítása és fém kivitelben, három színben. Az innovatív "Touch Control" könnyen tárcsával válassza ki menü funkciók, ha a felvételt, vagy keresse rögzített képek lejátszás keresni. Parancsikon gomb gyors hozzáférést biztosít a kedvenc funkciók.

8,0 megapixel
Az 8,0 megapixeles érzékelő rögzíti minden felvétel a finom részleteket. A nagy felbontású is lehetővé teszi a fotónyomtatást poszter méretben.

Erőteljes objektív
Az erőteljes 4-szeres optikai zoom elismert optikai képstabilizáló technológiája által nyújtott Canon dolgozni a fényképezőgép rázkódását. A UA lencsetag (Ultra magas törésmutatójú aszférikus) biztosítja a kiváló tisztaságot a teljes zoom tartományban.

DIGIC III processzor iSAPS technológiával
A Canon DIGIC III processzora villámgyors reagálást, kiváló képminőséget és fejlett zajcsökkentést biztosít az élesebb, tisztább képet. Felvétel előtt az optimalizált iSAPS technológia elemzi minden egyes jelenetet a kamera beállításait.

Arcfelismerés AF / AE / FE
Arcfelismerés AF / AE / FE biztosítja a kiváló emberek lövéseket. Az arcfelismerő technológia automatikusan felismeri az arcokat a képeken, és kiválasztja az optimális élességet, az expozíciót és a vakut. A kényelmes címkézési funkció "Saját kategória", felvételek keresni kép kategóriák alapján arcfelismerő technológia és a felvételi mód, kategorizált gyorsan.

Vörösszem-korrekció
Az arcfelismerő technológia lehet korrigálni gyorsan és pontosan mikor játszik vörösszem-hatás.

Szállítás az aukció

Canon Digital Ixus 950 IS, töltő, 2 Akkumulátor, 4 GB-os SD kártya, használati útmutató
Ár: 130 EUR VB